Skip to main content

Professional on ICT Services

IT Services B.V.
Home  Over Ons  Referenties  Contact   
Home
Professionele ICT Consultant

Connected trough ICT infrastructures Werkzaam op de ICT markt sinds jaar 2000, richt mijn kennisdomein zich op en rondom ICT infrastructuren voor de (Microsoft) Server platformen. Als ICT professional zorg ik voor de innovatie, architectuur en transitie van zowel standaard, als meer complexe ICT infrastructuren. Een heldere opvatting over het gebruik van ICT middelen, daadkracht en vakkennis zijn de fundering van mijn werk waarbij mijn gedrevenheid en nauwkeurigheid er voor zorgen dat ik snel een goed beeld heb van de behoefte met een juiste balans tussen de bedrijfsdoelstelling(en) en moderne techniek.
 
Met veel ervaring op gebied van Unified Communications en Identiteit & Access kan ik voor u de functie of rol van consultant of architect invullen.

 

[ Contact opnemen ] 

 

Specialisatie:


 

Architectuur & standaardisatie

Ontwerp  & migratie

Training & ondersteuning

 

 

Microsoft Certified Solution Expert Communications.

 
Bij de innovatie en standaardisatie van IT-landschappen heb je technologische factoren niet altijd zelf in de hand, de algemene ICT markt wordt niet alleen vanuit de klantvraag gedreven maar ook door hard- en software ontwikkelingen. Daartoe is het noodzakelijk om goed op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen opgebied van technologieën, het bijhouden van de strategische richting van de markt en de kwaliteit van mijzelf op vak inhoudelijk gebied in de breedste zin van het woord. Certificering is dan ook een belangrijk onderdeel in de dienstverlening.
 
 

Enthousiast en passie voor de Microsoft server productlijn.


 
In veelal complexe projecten is in 16 jaar deskundigheid bewezen dat zich richt op en rondom de IT-landschappen voor verschillende (Microsoft)Enterprise oplossingen voor organisaties binnen voornamelijk de groot zakelijke markt.
 
Door deze ervaring is het inwerken op nieuwe producten naast het analyseren van de situatie en het vaststellen van de behoeften geen enkel probleem zodat ik u kan helpen bij het maken van keuzes en aanbestedingen.